E-resept

Bestill klargjøring av e-resept

Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille en eller flere e-resepter du har fått fra legen din. Reseptene kan hentes i vårt apotek eller du kan få de levert hjem på døren.

Bestill klargjøring av e-resept

Husker du ikke hva medisinene heter?

Det gjør ingen ting om du ikke husker navnet på medisinene dine. Våre farmasøyter har oversikt over hvilke resepter du har tilgjengelig, og vil ta kontakt med deg dersom vi har spørsmål til bestillingen din. På nettsiden mineresepter.no kan du se dine resepter.

Hvorfor blir jeg tilbudt et annet produkt?

Det finnes flere likeverdige alternativer til de fleste medisiner. Orginalproduktene kan være dyrere for deg, og dette gjelder også når du har frikort. Selv om du blir tilbudt et produkt med et annet navn, får du alltid den behandlingen som legen din har bestemt. Likeverdig bytte av medisin, også kalt «generisk bytte», er innført av helsemyndighetene for å bidra til lavere medisinpriser. Likeverdige medisiner har samme medisinske virkning, og det er Statens legemiddelverk som beslutter hvilke medisiner som er byttbare.

Husk å ta med legitimasjon

Husk å ta med legitimasjon til apoteket når du skal hente ut bestillingen din. Dersom du skal hente medisin for noen andre eller ønsker at noen andre skal hente din medisin, skriv ut dette fullmaktsskjemaet.

Les mer om e-resept

Privacy Preference Center